HAVL. BROD B - POHLED 5:1 Havlíčkobrodský deník 11.11.2014

11.11.2014 14:37

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/pohled-na-losich-po-prestavce-zkolaboval-20141111.html

Pohled Na Losích po přestávce zkolaboval

Havlíčkův Brod – Druhý poločas. Ten rozhodl o vysoké výhře 5:1 brodského béčka nad fotbalisty Pohledu v I. A třídě.

 

Do zápasu lépe vstoupil Pohled, který hrál trpělivě v zataženém bloku a spoléhal na brejkové situace. Ta se mu povedla ve 26. minutě, když si na rohový kop naběhl Jiří Polák a nedal Beránkovi šanci. Jenže Pohledu vydrželo vedení pouze čtyři minuty. To Nechvátal dostal od Teplana míč za obranu a vybíhajícího Růžičku přelomoval. „Děláme pořád stejné chyby. Dostaneme se do vedení a špatnou koncentrovaností hned inkasujeme. Gólu předcházelo to, že si na velkém vápně nepočínáme důrazně a prohrajeme lehce osobní souboj," vrátil se k inkasovanému gólu pohledský trenér Petr Veselka. Po přestávce začaly hráčům Pohledu odcházet síly.

V 51. minutě nezachytili Venc se Zychem únik Teplana, který se dostal k velkému vápnu a přesnou střelou k tyči nedal Růžičkovi šanci. Když o šest minut později přidal Nechvátal třetí branku, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. „V tu chvíli bylo po nás. Museli jsme sáhnout do sestavy a hru otevřít. Vsadili jsme na riziko, a to se nám nevyplatilo. Následně se ještě dvakrát prosadil Teplan. Za stavu 4:1 ještě Pohledští pohrdli pokutovým kopem, který neproměnil Moučka. „Zápas dopadl, jak dopadl. Máme zraněné čtyři hráče a já jsem byl rád, že nám pomohli starší kluci. Zde jsme mohli jen překvapit, což se nestalo," nechal se slyšet Veselka. To spokojený byl po zápase brodský trenér Martin Křišťál.

„Celý zápas jsme tlačili. Pohled po většinu zápasu bránil v bloku. Byla jen otázka času, kdy dáme víc gólů. Bylo vidět, že trénujeme na umělé trávě a jsme na ni dostatečně připraveni. Soupeř zkoušel sehrát ofsajdovou past, kterou ale nezvládl. Kanonýři Teplan s Nechvátalem potvrdili svoji pozici nejlepších útočníků. Akorát je škoda neproměněných šancí, protože jsme mohli dát víc gólů," dodal Křišťál.

Hattrick nastřílel do sítě Pohledu brodský útočník Tomaš Teplan.

Hattrick nastřílel do sítě Pohledu brodský útočník Tomaš Teplan.