HAVLÍČKOVA BOROVÁ - POHLED 0:1 Havlíčkobrodský deník 29.9.2014

29.09.2014 17:17

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/veznice-se-po-trech-kolech-dockaly-vyhry-20140929.html

H. BOROVÁ – POHLED 0:1
Od začátku se hrálo neurovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Hráči podstupovali hodně osobních soubojů ve středu hřiště. Ve 35. minutě se Slanař dostal do velkého vápna domácích, kde byl faulován a Michal Sobotka pokutový kop s přehledem proměnil. Po přestávce byla aktivnější Borová, která si vytvořila územní převahu, ale vše končilo buď na velkém vápně nebo centrem do pokutového území, kde dominovali pohledští zadáci. Na skóre se už nic nezměnilo a Pohled si odváží vybojované tři body.
Góly: 35. Slanař (PK). Rozhodčí: Mička. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1. H. Borová: Pavel Veselý – Hospodka (46. Chlubna), Havlíček, Blažek, L. Kučera – Němec (46. P. Veselý), J. Veselý, P. Kučera, Frühbauer – Provazník, Šrámek (70. Rakušan). Pohled: Růžička – Meloun (80. Pospíchal), M. Sobotka, Eis, L. Sobotka – Venc, Klement, Slanař, Zych – Moučka (65. Paušíma), Janďourek.

Pohledský Petr Slanař (v červeném) se v derby zápase s Havlíčkovou Borovou postaral  po průniku do velkého vápna o penaltový zákrok. Penaltu proměnil Michal Sobotka.

Pohledský Petr Slanař (v červeném) se v derby zápase s Havlíčkovou Borovou postaral po průniku do velkého vápna o penaltový zákrok. Penaltu proměnil Michal Sobotka.