Hodnocení sezóny 2012/2013

30.07.2014 18:39
Hodnocení sezóny 2012/2013 - MUŽI A

Podzim jsme začali vysokou porážkou ve Světlé. Porážku jsme rychle hodili za hlavu a spravili si chuť třemi výhrami za sebou (Třešť, Ledeč, Kamenice). Po smolné prohře v Lukách nad Jihlavou a nejlepším podzimním výkonu nás doma porazili Štoky a pro nás prokletý Dobronín. Výhra s Věžnicí slibovala světlejší zítřky, ale opak byl pravdou. Po totálním kolapsu ve Speřicích, kdy jsme vedli ještě 20 minut před koncem 4:1 a nakonec prohráli 7:4 nás čekalo derby v Havl. Brodě. Brod nic nepředvedl a slavili jsme vítězství 2:0. Podzim jsme zakončili na 5. místě s 21 body a skóre 31:30.

Na jaře se z důvodu počasí odložily tři zápasy a k prvnímu zápasu do Kamenice jsme odjížděli nerozehraní. Remíza 2:2 byla po průběhu zápasu zlatá. Po vítězství doma s Lukama a ve Štokách jsme byli na koni. Přijel ale zase Dobronín a byli jsme z koně zpátky na zemi, prohra 2:4 a k odloženému zápasu se chystala Světlá. Vyrovnaný zápas, ale za stavu 0:1 se nechal zbytečně vyloučit gólman Růžička a bylo po zápase. Další odložené zápasy jsme zvládli s bravurou a stoupali tabulkou k vysněnému druhému místu. Prohry s Havl. Brodem, Pelhřimovem a na Bedřichově znamenali rozplynutí snu a boj o 5. místo znamenající dar od KFS sadu dresů. Výhru v posledním kole na hřišti druhého týmu tabulky Třeště znamenala udržení 5. místa o skóre za 4. Luka nad Jihlavou.

Škoda výpadků s Havl.Brodem, Dobronínem a Pelhřimovem. Mohli jsme dosáhnout na druhé místo za suverénní Světlou. I tak ale byla sezóna na umístění a počet bodů nejúspěšnější v novodobé historii.

I u Áčka je třeba zlepšit disciplína a tréninková morálka. Cílem pro další sezónu je vylepšit umístění z minulého ročníku.

Sestava:

Růžička (Pokorný R.) - Eis, Pospíchal, Polák, Doležal - Freudenreich, Klement, Šnobl, Sobotka - Slanař, Janďourek (Bartoš, Venc, Kounek L., Mach, Štěpán, Moučka, Pokorný P.)