POHLED - LEŠTINA 2:2 Havlíčkobrodský deník 22.10. 2013

28.10.2013 10:01

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/polak-meli-jsme-asi-vyhrat-ale-bod-zvenku-je-bod-zvenku-20131022.html

Polák: Měli jsme asi vyhrát, ale bod zvenku je bod zvenku

Břevno. To trefil z trestného kopu pohledský Josef Eis (vpředu), a odmítl tak vedení 2:0.

Břevno. To trefil z trestného kopu pohledský Josef Eis (vpředu), a odmítl tak vedení 2:0. Autor: Ivo Havlík

22.10.2013 07:01

Pohled – Dělba bodů proběhla v nedělním fotbalovém zápase I. A třídy mezi Pohledem a Leštinou (2:2).

 

Domácí se ujali vedení ve 20. minutě zápasu, kdy se prezentoval individuální akcí Janďourek, míče se zmocnil Šnobl, a bylo to 1:0. Potom se prezentoval nádhernou střelou z přímého kopu Josef Eis, orazítkoval pouze břevno Koudelkovy svatyně. „Hosté si za první poločas nevytvořili žádnou gólovou příležitost, vedli jsme zcela zaslouženě," měl jasno pohledský předseda Petr Sobotka.

„Trestný kop Pepíka Eise byl pěkným fotbalovým momentem jako z televize. Jeho střela si zasloužila gól," sklonil pohledskému hráči kompliment hostující kouč František Polák. Po přestávce se podařilo vyrovnat Piskačovi, ale o čtvrt hodiny později vrátil Pohledu vedení Lukáš Sobotka.

O dělbě bodů rozhodla předposlední minuta zápasu. To domácí Kounek vyrobil fatální hrubici, když poslal hosty do brejku, čehož využil Bárta – 2:2. „Měli jsme vyhrát. Byli jsme lepším týmem, hosté měli pouze dvě šance ve druhém poločase," smutnil Sobotka. Opačného názoru byl leštinský František Polák: „Chtěli jsme a měli jsme vyhrát. Byli jsme fotbalovější, domácí ti dřeli jako koně a dokázali potrestat naše dvě chyby."

 

Autor: Petr Veselka