Mírovka potrápila Pohled. Ten rozhodl o výhře až v závěru Havlíčkobrodský deník 9.3. 2015

09.03.2015 15:33

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/mirovka-potrapila-pohled-ten-rozhodl-o-vyhre-az-v-zaveru-20150309.html

POHLED – MÍROVKA 4:2
V první půlhodině byla překvapivě herně lepší Mírovka, ale do vyložených šancí se nedostávala. Do těch se dostával Pohled, ale bylo až neuvěřitelné, co dokázal zahodit. Potom převzali iniciativu na své kopačky Pohledští a ti se ujali před poločasem vedení, když se po rohovém kopu prosadil Michal Sobotka.

Po přestávce se tečovanou střelou z trestného kopu trefil Eis. Po hodině hry snížil táhlou střelou Mejstřík a dvě minuty před koncem potrestal Pohled za zahozené šance z dorážky Rásl – 2:2. Jenže v posledních dvou minutách se dostal Pohled ještě do dvou šancí, které dokázal zásluhou Slanaře a Břízy proměnit.

„Naše předvedená hra nebyla dobrá. Chyběla nám agresivita v napadání, důraz v osobních soubojích a spíše jsme čekali, co soupeř udělá. Přesto jsme se dostali do několika vyložených šancí, které musíme proměňovat. Produktivita, která nás zdobila v minulém zápase, byla tentokrát hodně špatná," řekl k utkání pohledský trenér Petr Veselka.

„Sehráli jsme kvalitní utkání proti kvalitnímu soupeři, který nám ukázal, na čem ještě máme pracovat. Výsledek odpovídá průběhu hry, protože Pohled ještě velké šance zahodil. Hráče chci pochválit za přístup k utkání a za bojovnost," nechal se slyšet trenér Mírovky Michal Marek.

Góly: 39. Michal Sobotka, 46. Eis, 89. Slanař, 90. Bříza – 60. Mejstřík, 88. Rásl. Rozhodčí: Vojtíšek. Poločas: 1:0. Pohled: Vašíček – Martin Sobotka, Polák, Eis, L. Sobotka – Gruber, Klement, Slanař, Zych – Michal Sobotka, Bříza. Střídali: Krpálek, Ferko. Mírovka: Berky – Rázl, Martínek, Šimon, Dvořák – Freudenreich, Lacina, M. Netopilík, Semelka – Mejstřík, Rásl. Střídali: Němec, Heřmánek.