POHLED - PŘIBYSLAV 2:6 - Pohár krajského fotbalového svazu Havlíčkobrodský deník 29.7. 2014

29.07.2014 10:29

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/ledec-prekvapila-v-poharu-vyradila-jednoznacne-pacov-20140729.html

POHLED – PŘIBYSLAV 2:6
Hned v úvodu utkání se do šance dostal Šorf, ale ten se teprve zastřeloval. V šesté minutě po stejné chybě, kdy se krajní záložník nezatáhl, Přibyslav už trestala. Před Růžičkou se objevil Šorf, který už pohledskému gólmanovi nedal šanci. V 19. minutě ve středu hřiště chyboval zpětnou nahrávkou Mach a Šorf zvyšoval na 0:2. Po přestávce si Pohled vytvořil úvodní tlak a po čtyřech minutách se mu podařilo snížit. Jenže za dvě minuty se k míči dostal Kunc a nechytatelnou střelou vrátil Přibyslavi vedení.

„Přibyslav byla herně lepším týmem, ale tento moment rozhodl celé utkání. Kdybychom déle udrželi stav 1:2, tak by zápas určitě vypadal jinak. Místo, abychom se hnali za vyrovnáním, tak po dvou minutách opět inkasujeme, kdy před vápnem přihlížíme na hráče, jak si šteluje míč na střelu. A stejná situace se opakuje za deset minut. Snížíme na 2:3 a za dvě minuty koukáme, jak se hráč ve vápně otáčí ke střele. Nechali jsme soupeři na všechno příliš času, a ten dokázal vše potrestat," připomněl rozhodující momenty zápasu pohledský trenér Petr Veselka.

V závěru přidala Přibyslav ještě dvě branky a po zásluze postupuje do dalšího kola poháru, ve kterém ji čeká Chotěboř. „Chci hráče pochválit za bojovnost. Dařilo se jim i na postech, na které nejsou zvyklí. Podařily se nám natrénované kombinace převést do zápasu," těšilo přibyslavského kouče Radka Havlíčka.
Góly: 49. Freudenreich, 63. Janďourek – 6. a 19. Šorf, 51. a 65. Kunc, 72. J. Vopršal, 81. Strašil. Rozhodčí: Pojezdný. Poločas: 0:2. Pohled: Růžička – Eis, Pospíchal, Horáček (87. Martin Sobotka), L. Sobotka – Doležal, Mach (46. Janďourek) – Klement, Slanař, Freudenreich – Moučka (68. Venc). Přibyslav: Bednář – Stejskal, J. Vopršal, T. Musil (69. R. Musil), Strašil – Šorf, Krčál, L. Vopršal (60. Pátek), Flekal – Josífek, Kunc.

Bojovnost byla vidět v pohárovém zápase Pohled – Přibyslav. Hosté dokázali potrestat všechny chyby domácích a zaslouženě vyhráli 6:2.