POHLED - HAVL. BROD B 1:1 Havlíčkobrodský deník 11.8. 2014

11.08.2014 13:10

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/v-pohledu-rozhodl-o-spravedlive-remize-prvni-polocas-20140811.html

POHLED – H. BROD B 1:1
V Pohledu se odehrálo klasické sousední derby, plný osobních soubojů. Fotbalovější hosté měli územní převahu, ale do zakončení se příliš nedostávali.
Pohledští hrozili z brejkových situací, ale chyběla jim lepší finální přihrávka. Ve 41. minutě utekl na levé straně Freudenreich, před brankou našel Slanaře, který překonal Koudelku. V zápětí byl faulován Šnobl, Slanař rychle rozehrál na naběhnutého Klementa, ale ten v koncovce selhal. Tuto šanci hosté hned z brejku potrestali, úspěšným střelcem byl Sůva.

Po přestávce tlak Brodu vzrostl, ale obrana domácích pracovala zodpovědně, tutovku Teplana zlikvidoval Růžička. Dvakrát sice gólman domácích překonán byl, ale vždy se mával ofsajd. Na druhé straně i domácí měli dvě příležitosti ke skórování. Oba týmy si tak zaslouženě body rozdělily.

Góly: 41. Slanař – 44. Sůva. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 1:1. Pohled: Růžička – Meloun, M. Sobotka, Eis, L. Sobotka – Mach, Klement – Zych, Slanař, Freudenreich (69. Paušíma) – Janďourek (77. Švec). H. Brod B: Koudelka – Molák, Novotný, Halamka, Udržal (62. Halák) – Báča, Kuchta (67. Polívka), Hübner, Sůva – Teplan (76. Franc), Nechvátal.