POHLED - HAVL.BROD B 1:1 Hodnocení zápasu očima Slovanu Havl. Brod

19.08.2014 21:34

https://www.fcslovanhb.cz/match/detail/id/347

Repete! Béčko uhrálo v úvodním zápase stejný výsledek jako vloni

Richard Wagner
 

Pohled - A dokonce i se stejným soupeřem a na stejném pažitu. Havlíčkův Brod se vydal opět po roce do Pohledu, aby zde rozehrál nový ročník A-třídní sezony. V úmorném vedru nakonec obě družstva brala bod, když po devadesáti odběhaných minutách svítil na tabuli stav 1:1.

1. kolo | Neděle 10.08.2014, 16:30 | hř. Pohled
 

1. A třída skupina A, 2014 - 2015

TJ Sokol Pohled- FC Slovan Havlíčkův Brod "B"

1:1

Góly: 41. Slanař - 44. Sůva. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:0. ČK: 0:0. Vývoj skóre: 1:0, 1:1.

Diváci: 120

TJ Sokol Pohled: Růžička – Meloun, M. Sobotka, Eis, L. Sobotka – Mach, Klement – Zych, Slanař, Freudenreich (69. Paušíma) – Janďourek (77. Švec).

FC Slovan Havlíčkův Brod "B": Koudelka – Molák, Novotný, Halamka, Udržal (62. Halák) – Báča, Kuchta (67. Polívka), Hübner, Sůva – Teplan (76. Franc), Nechvátal.

 
Komentář
 
 

Hned od prvních minut se hrálo v ostrém tempu. Na hřišti nechyběly osobní souboje a ani zajémavé fotbalové momenty. Havlíčkův Brod posílený o několik loňských áčkařů měl lehce navrch, avšak v zakončení to vázlo. Pohled pak trpělivě čekal na brejky, ale Sokol zase hořel ve finální nahrávce. To protrhl až Freudenreich, který na levé lajně rozkmital nohy a svým centrem našel Slanaře, jenž se v dobré pozici nemýlil. Střelec první trefy se pak ukázal i jako nahrávač, když vysunul do šance Klementa, jenž ale neuspěl. Staré, ohrané a orezlé pravidlo "nedáš - dostaneš" si zapsalo další zářez na pažbu. Slovan hned z brejku skóroval. Před Růžičkou střílel přesně Lukáš Sůva. Havlíčkův Brod získal opět křídla a na začátku druhé části měl výraznou převahu. Teplan se dokonce dostal před Růžičku, ale na stálici v pohledské svatyni nevyzrál. Svěřenci Martina Křišťála následně dvakrát skórovali, leč proti byl odmávaný ofsajd. Sokol hrající na brejky také zahrozil, ale Koudelka svůj tým podržel. Střetnutí tak nakonec skončilo remízou, i když hosté měli navrch.