POHLED -KAMENICE N.L. 1:2 Havlíčkobrodský deník 23.5. 2016

24.05.2016 09:31

POHLED - KAMENICE N. L. 1:2

Pohledští stále hrající o záchranu v soutěži vstoupili do zápasu parádně. Do lajny dostal míč Gruber, který přízemním centrem na přední tyč našel Slanaře, a ten poslal domácí do vedení. O chvíli později se opět ve velké šanci ocitl Gruber, tentokrát ho vychytal Votápek.

Potom měla více ze hry Kamenice, dvakrát se vyznamenal Růžička. Ve 30. minutě se k trestnému kopu postavil Filípek a za jeho střelou se Růžička pouze podíval. Po přestávce se nejdříve nechal vyloučit Šuranský, který fauloval unikajícího Slanaře. I v deseti se povedlo Kamenici vývoj zápasu otočit. Pohled chyboval na půli hřiště, z nakopnutého míče byl faul ve vápně a pokutový kop proměnil Strašík.

Vyrovnat se podařilo Šnoblovi, ale radost mu pokazil zvednutý praporek rozhodčí Bártové. V samém závěru mohl vyrovnat Michal Sobotka, ale jeho pokus zneškodnil hostující obránce.
Góly: 2. Slanař - 30. Filípek, 66. Strašík (PK). Rozhodčí: Beneš. ŽK: 2:3. ČK: 0:1 (53. Šuranský). Diváci: 80. Poločas: 1:1. Pohled: Růžička - Martin Sobotka, Pospíchal, Krpálek, Žeguc - Gruber (60. Venc), Eis, Slanař, Siebenbürger - Šnobl, Michal Sobotka.
Zdroj: https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/derby-habry-si-s-borovou-body-rozdelily-20160523.html