POLNÁ B - POHLED 1:2 Havlíčkobrodský deník 7.4. 2014

07.04.2014 19:49

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/stoky-dostaly-ctyrgolovou-nadilku-od-bedrichova-20140407.html

SLAVOJ POLNÁ B – POHLED 1:2

V úvodní půlhodině bylo k vidění několik nevyužitých šancí a také dvě žluté karty, a následná červená pro gólmana hostů Růžičku. Tomu bylo velké vápno hned dvakrát malé, a tak Pohled musel hodinu čelit přesilové hře domácích.

Jenže ti se ne a ne dostat do tempa. I v druhé půli šlo o nezáživný fotbal. Až po hodině hry zjistili Polenští, že hrají proti deseti a konečně si vypracovali několik šancí. Vašíček ale udržel čisté konto, jednou mu pomohla tyčka. Pohled vzápětí z ničeho nic udeřil, když výborný centr Slanaře přetavil Janďourek v pádu z malého vápna ve vedoucí branku.

Hosté po chvíli vybojovali přímý kop, který Moučka opřel do břevna, dorážející Sobotka trefil Vavrouška, ale Janďourek se do třetice už nemýlil 0:2. Opařené domácí dostal po minutě zpět do hry roh Gondeka a hlava Černého. Polenští mohli vyrovnat po dvou šancích Diviaka, ale jeho loženky pochytal Vašíček, na druhé straně odmítl hatrick Janďourek.

Góly: 67. Černý – 63. a 66. Janďourek. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 1:3. ČK: 0:1 (30. Růžička). Diváci: 90. Poločas 0:0. Pohled: Růžička Pospíchal, Eis, L. Sobotka, Doležal (30. Vašíček), Slanař – M. Sobotka, Klement, Moučka (88. Freudenreich) – Venc (79. Martin Sobotka), Janďourek.