VĚŽNICE - POHLED 5:2 Havlíčkobrodský deník 13.10.2014

15.10.2014 21:16

https://havlickobrodsky.denik.cz/fotbal_region/lestine-se-zacalo-strelecky-darit-tri-zapasy-patnact-golu-20141015.html

Ze srabu se dostávají fotbalisté Věžnice, kteří měli před zápasem s Pohledem pouze devět bodů. Důležité tři body získali výhrou 5:2, když o vítězství rozhodli už v prvním poločase. „Důležité bylo, že jsme chytili začátek utkání, neinkasovali jsme, ale naopak jsme se šťastně ujali vedení. Líbil se mi třetí gól. Tyto akce trénujeme, ale až nyní jsme to ukázali v zápase. Pohled byl fotbalovější, hodně mu chyběl Slanař. Rozhodla bojovnost a nasazení," řekl předseda věžnického fotbalu Bohuslav Chalupník.

Hodně rozčarovaný byl po zápase hostující trenér Petr Veselka. „Hráči nedodrželi to, co měli, dostali jsme laciné tři góly do poločasu a po přestávce jsme se nedokázali vrátit do hry. Byl jsem přesvědčen, že Věžnici můžeme porazit fotbalově, ale byl to omyl. Navíc byl neprávem vyloučen gólman Růžička. Musíme se už soustředit na Dobronín," dodal Veselka.

Penalta ani náhodou, pane rozhodčí. Snímek jasně ukazuje, že pohledský gólman Jan Růžička byl u míče dříve než věžnický útočník Michal Šejstal.  Penalta a vyloučení pohledského gólmana bylo tedy neoprávněné.

Galerie: Penalta ani náhodou, pane rozhodčí. Snímek jasně ukazuje, že pohledský gólman Jan Růžička byl u míče dříve než věžnický útočník Michal Šejstal. Penalta a vyloučení pohledského gólmana bylo tedy neoprávněné.